User: Password:
   Keep me logged in.
Register  |  I forgot my password

Login  |  Register

Advanced Search

Online Articles and Free Resources

LogCapture.com Directory  - Listing Details
ID:815
Title:Alquiler de coches en Rumania   -   http://www.alquilerromania.com/
Description:Necesita alquilar un coche en Rumania, Active Rent a Car le ofrece una amplia selección online de coches en Bucarest en las principales ciudades de Rumania, Aeropouerto Bucarest Otopeni y Aeropuerto Bucarest Baneasa. Ofrecemos tarifas económicas, coches fiables, servicios profesionales para turistas y hombres de negocio.
Category:Travel & Tourism
Link Owner:www.alquilerromania.com
Date Added:August 07, 2010 01:24:27 PM
Number Hits:0
Ratings
You must be logged in to leave a rating.
Average rating: (0 votes)
Reviews

No Reviews Yet.


You must be logged in to leave a Comment.
 
Latest articles
Recomandare Prolease.ro rent a car
Articolul se doreste a fi o recomandare pentru rent a car in Romania prin prolease.ro. Firma ofera o gama larga de servicii de logistica si transport pentru companiile care au nevoie de mobiltate in transporturi.

Rent a car si inchirieri auto ieftine in Bucuresti
Inchirieri auto in Bucuresti fara garantie si cele mai convenabile oferte rent a car pentru fiecare client care doreste sa inchirieze o masina ieftina din aeroportul Otopeni, pentru a se deplasa spre orice destinatie din Romania.

Turismul si Transportul Turistic
Transportul este un sector economic foarte important pentru industrie, dar mai ales pentru sectorul turistic unde turistii pot alege intre deplasari cu avionul, rent a car, trenul, autoturismul, autocarul, inchirieri auto, ferry-boat sau cruiser.

Bloguri si Resurse Rent a Car
Blogurile au devenit foarte populare atat in randul internautilor (bloggeri), dar mai ales a companiilor, care vor sa posteze articole si referinte interesante si asteapta comentarii si recenzii de la public.

Strategii de promovare turistica
In ziua de azi nu exista un site valoros fara promovare sau fara marketing online, motiv pentru care acest articol va prezinta cateva tehnici de promovare ale firmelor din industria turistica.